Over Aderako

Sinds de oprichting van Aderako in 2003 heeft het bedrijf zich altijd ingezet om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. We zijn gespecialiseerd in ramen, deuren en kozijnen in kunststof. Ook hebben wij een ruim assortiment in binnen- en buitenzonwering als wel in insectenwering. Aderako levert u niet alleen een product, maar ook service: wij bij Aderako denken met u mee, informeren u over de producten en kiezen samen met u de producten uit die het beste bij u passen.

Aderako zet zich bovendien in voor het milieu en levert duurzame producten. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee. Met de energiezuinige producten van Aderako bespaart u al snel honderden euro's per jaar.

Neem snel contact op met Aderako om van uw huis een thuis te maken.

 

Ook wij hebben ons Privacybeleid bijgewerkt om te kunnen voldoen aan de nieuwe EU-privacyregels (de AVG).
Deze Privacy-verklaring verduidelijkt hoe wij omgaan met uw gegevens, waar deze voor gebruikt worden en welke rechten u heeft.
Wij raden u aan deze goed door te lezen.

Partners van Aderako

Aderako werkt nauw samen met diverse partners. Om producten te kunnen leveren van hoge kwaliteit werkt Aderako samen met diverse fabrikanten verspreid in Europa, die uiteraard voldoen aan alle eisen en ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de kozijnenwereld.

Op de particuliere markt heeeft Aderako een samenwerking met montagepartners voor vakkundige montage. De montagepartners zijn volledig geschoold door onze huisfabrikanten in Duitsland en zijn op de hoogte van de laatste montage richtlijnen.