Kunststof hefschuifdeuren

Met de innovatieve hefschuifdeur creëert u een zonovergoten leefruimte, die een aangename sfeer ademt. Dankzij de grotere glasoppervlakte wordt er optimaal gebruik gemaakt van zonlicht zodat u het "buitengevoel" deel uitmaakt van uw leefruimte.
Bovendien biedt dit moderne systeem een maximaal bedieningscomfort en een zeer hoge warmte-isolatie. Nieuwbouw of verbouwing, de hefschuifdeur biedt u de perfecte oplossing en kan al uw persoonlijke wensen waarmaken.
Premidoor 76
De Premidoor 76 is niet alleen populair vanwege zijn elegante design en de grote glasoppervlakken, maar ook door het grote aanbod van materiaal en kleuren: van klassiek wit en crème tot hoogwaardige uitvoeringen in talloze UV bestendige renolite structuurforlies. De buitenzijde is te voorzien van een aluminium afdekschaal in gewenste RAL kleur. Hierdoor zijn de hefschuifdeuren perfect te combineren onder serre daken. De hefschuifdeuren zijn verder leverbaar met de HVL Reproline 90° hoekverbinding.

PremiDoor hefschuifprofielen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Daarmee voldoet het aan de Europese richtlijnen voor gebruik van loodvrije stabilisatoren in kunststof. Hiermee besparen we ons leefmilieu zonder enige besparing in levensduur van uw kozijn.

Premidoor 76

Inbouw-diepte: 179 mm
Vleugels: 76 mm profiel diepte
Diverse uitvoeringen 2, 3, 4 vlaks
Low step thermisch onderbroken onderdorpel
Hoge inbraakveiligheid
Eenvoudige en lichte bediening
Uit til beveiliging